Читај ми!

Partizan protiv Mitjilanda ili AEK-a

Fudbaleri Partizana igraće protiv poraženog iz duela Mitjiland – AEK Larnaka u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaleri Partizana u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv poražene ekipe iz duela 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između danskog Mitjilanda i kiparskog AEK-a iz Larnake, odlučeno je žrebom u Nionu.

Pobednik dvomeča izboriće plasman u plej-of Lige Evrope, ali i osigurati mesto u grupnoj fazi Lige konferencija, dok će poraženi morati u plej-of trećeg po rangu evropskog takmičenja.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura zadovoljan je ishodom žreba.

"Zadovoljni smo žrebom, izvukli smo lakši par. Nadamo se da će biti što povoljnije za Partizan, dakle pobedi Kiprana. I jedna i druga ekipa su ozbiljne, o tome svedoči činjenica da igraju kvalifikacije za Ligu šampiona", izjavio je Vazura za Tanjug.

Prve utiske posle izvučenog para izneo je i šef stručnog štaba Ilija Stolica.

"U ovoj fazi takmičenja u Evropi nema lakih protivnika. To su stvari za koje se spremamo, bez obzira na to ko je protivnik, a znamo da on dolazi iz staze šampiona, te da je logična stvar da se spremamo na isti način", rekao je Stolica. 

U prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Partizan će 4. avgusta biti gost u Danskoj ili na Kipru, dok će se revanš odigrati sedam dana kasnije u Beogradu.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво