Читај ми!

Zvezda pohod na Ligu šampiona počinje od Jermenije ili Luksemburga

Fudbaleri Crvene zvezde pohod na Ligu šampiona počeće od Jermenije ili Luksemburga, odlučeno je žrebom u Nionu. Zvezda će u 3. kolu kvalifikacija za elitno takmičenje igrati protiv pobednika susreta Pjunik – Didelanž.

Pjunik će u prvom meču 2. kola kvalifikacija za elitno takmičenje sutra dočekati Didelanž, a ko će na megdan šampionu Srbije biće poznato posle revanša 26. jula u Luksemburgu.

Crvena zvezda biće domaćin u prvom meču trećeg kola kvalfikacija koji će na programu biti 2. ili 3. avgusta, dok će revanš biti sedam dana kasnije.

Žreb za plej-of Lige šampiona, u kojem će Crvena zvezda takođe biti povlašćena ukoliko prođe 3. rundu kvalifikacija, biće održan 1. avgusta.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da zna šta se očekuje od njegovog tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Znamo šta je naš cilj i šta se očekuje od nas. Spremamo se već dugo vremena za ono što nas čeka u Ligi šampiona, i ovo je prva prepreka na našem evropskom putu. Ne potcenjujemo nikoga, ali ni ne precenjujemo, jer smo svesni našeg kvaliteta, kontinuiteta, uigranosti i faktora publike koji uvek pravi razliku u našu korist na evropskim mečevima", rekao je Stanković za zvanični sajt kluba.

On je istakao da očekuje veliku podršku navijača u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Sve je u našim nogama, ko god da nam bude naredni rival. Verujem u ekipu, verujem da će i navijači napuniti Marakanu u prvom meču i da će biti pravo zvezdaško veče. Nas do tada očekuju još dve prvenstvene utakmice i nadam se da ćemo nastaviti u maniru u kom smo startovali takmičarsku godinu. Svi imamo isti cilj, a to je Liga šampiona", istakao je Stanković.

Parovi 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona:

Makabi Haifa (Izrael)/Olimpijakos (Grčka) – Apolon Limasol (Kipar)
Karabag (Azerbejdžan)/Cirih (Švajcarska) – Ferencvaroš (Mađarska)/Slovan Bratislava (Slovačka)
Ludogorec (Bugarska)/Šamrok rovers (Irska) – Dinamo Zagreb (Hrvatska)/Škupi (Makedonija)
Maribor (Slovenija)/Šerif (Moldavija) – HJK Helsinki (Finska)/Viktorinja Plzenj (Češka)
Crvena zvezda (Srbija) – Pjunik (Jermenija)/Didelanž (Luksmeburg)

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи