Читај ми!

Zvezda predstavila novo pojačanje, Bukari u crveno-belom

Fudbalski klub Crvena zvezda u prostorijama kluba predstavila je novo pojačanje za narednu sezonu. Radi se o 23-godišnjem fudbaleru iz Gane Osmanu Bukariju, koji dolazi iz redova Genta.

Bukari dolazi iz Genta, igra na poziciji krila, a prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Nantu.

"Kao što sam i najavio, predstavljamo Bukarija, naše drugo pojačanje, to je igrač kakvog dugo nismo imali, klasično krilo, očekujemo od njega da ubrza našu igru, da se nametne treneru Dejanu Stankoviću, kao i da bude asistent kod mnogo golova", izjavio je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela na promociji na stadionu "Rajko Mitić".

Bukari je istakao da očekuje dobru sezonu i da će navijači uživati u njegovim partijama.

"Mogu da igram na oba krila kao i iza napadača. Srećan sam što sam u Zvezdi i verujem da ću opravdati poverenje", istakao je Bukari, koji je potpisao ugovor na četiri godine i nosiće crveno-beli dres sa brojem 19.

Podsetio se i duela sa Zvezdom u Ligi Evrope pre dve godine, rekao da se seća mnogo duela, kao i da je tadašnji njegov tim izgubio oba meča.

Takođe, rekao je i da ne oseća pritisak jer je prilično skupo plaćen za srpske uslove (dva miliona evra) i da će njegov fokus biti na terenu i da će dati sve od sebe da pomogne ekipi.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара