Читај ми!

Nunjez predstavljen u Liverpulu: Ispunjen dečački san, došao sam da osvajamo trofeje

Urugvajski fudbaler Darvin Nunjez, zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Liveprula. "Crveni" su za transfer izdvojili 75 miliona evra, a dve strane ugovorile su petogodišnju saradnju. Klop: Nunjez će oduševiti navijače Liverpula.

Jedan od najtalentovanijih napadača na svetu, predstavljen je kao novo pojačanje Liverpula.

Darvin Nunjez je nakon sjajnih partija u Benfiki, zadužio dres "crvenih" sa brojem 27.

"Veoma sam srećan što sam u Liverpulu. Ovo je ogroman klub, zadovoljstvo je biti njegov član. Igrao sam protiv Liverpula, gledao njihove brojne utakmice i mogu da kažem da mi se sviđa njihov stil fudbala", rekao je Nunjez.

Urugvajski fudbaler osvrnuo se na konkurenciju u timu. 

"Ovde su neki od najboljih fudbalera na svetu i odgovaraće mi takva sredina. Daću sve što mogu kako bih pomogao ekipi za koju sam i kao mali navijao. Želim da osvojimo što više trofeja", dodao je fudbaler.

Nunjez je tek treći urugvajac u istoriji Liverpula, pošto su pre njega iz južnoameričke zemlje za "crvene" nastupali Luis Suarez i Sebastijan Koates. 

Liverpul je za transfer doskorašnjeg fudbalera Benfike izdvojio 75 miliona evra, plus potencijalni bonusi, a Nunjez je potpisao petogodišnji ugovor. 

Klop: Nunjez će oduševiti navijače Liverpula

Menadžer Liverpula Jirgen Klop veruje da će urugvajski napadač Darvin Nunjez oduševiti navijače ekipe sa "Enfild rouda", prenose britanski mediji.

"Igra bez straha, moćan je. Znam da će oduševiti naše navijače", rekao je Klop.

"Uzbuđenje je obostrano, njegovo i naše, što čini ovaj odnos sjajnim. On misli da mu odgovaramo i mi verujemo da nam on odgovara - pa hajde da to uradimo", zaključio je menadžer Liverpula.

 

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво