Читај ми!

Pankov još dve godine u Crvenoj zvezdi

Štoper Crvene zvezde Radovan Pankov produžio je ugovor sa šampionom Srbije do 2024. godine.

Pankov je u prostorijama stadiona "Rajko Mitić" u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele stavio paraf na novi ugovor.

"Produžio sam ugovor sa voljenim klubom na još dve godine. Dobio sam lep vetar u leđa pred novu sezonu. Na meni je da opet opravdam očekivanja. Ovo je veliki korak napred za mene. Drago mi je što ću biti deo kluba još dve godine. Znači mi poverenje kluba. Mislim da sam ga zaslužio pruženim na terenu i na treninzima. Očekivao sam ovaj momenat, jer priča traje već neko vreme, ali sad smo i ozvaničili", izjavio je Pankov.

Bivši fudbaler Vojvodine, Urala, AEK Larnake i Radničkog iz Niša istakao je da bi voleo da sa crveno-belima makar još jednom učestvuje u Ligi šampiona.

"Voleo bih da osetim ukus Lige šampiona bar još jednom, ako ne i dva puta. Naravno, preduslov za to su treće i četvrto kolo ove godine, kao i titula naredne sezone, koja bi nam bila šesta u nizu. Moramo još malo da dignemo lestvicu, iako je dižemo svake godine, ali ovom timu i klubu je samo nebo granica", poručio je Pankov.

Novosađanin se osvrnuo na podršku navijača u prethodnoj sezoni.

"Bilo je divno i ove sezone. Odbranili smo duplu krunu. Navijači su bili fenomenalni, pogotovo u finišu sezone. Dali su nam snagu i vetar u leđa kada nam je snage u nogama ponestajalo. Teška sezona je za nama. Voleo bih da ih vidim u što većem broju, pogotovo sad, u letnjem periodu, kada svima nama to mnogo znači. Mnogo bitan period je pred nama", zaključio je defanzivac Crvene zvezde.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво