Читај ми!

Modrić dirigovao pobedom Hrvatske u Kopenhagenu, Mbape doneo bod Francuzima u Beču

Fudbaleri Hrvatske savladali su kao gosti Dansku 1:0, u trećem kolu Grupe 1 A Lige nacija, dok je Francsuka, golom Kilijana Mbapea, došla do boda protiv Austrije u Beču.

Izuetno zanimljivo veče u Ligi nacija, a na programu su bili mečevi trećeg kola u Grupi 1 - Hrvatska je pobedila Dansku u Kopenhagenu, dok su Austrija i Francuska igrale bez pobednika 1:1.

Danska je ugostila Hrbvatsku na "Parken" stadionu i pokušala da doše i do treće uzastopne pobede u takmičenju.

Domaći tim bio je bolji rival u prvih 45 minuta, ali bez izglednijih prilika pred golom Livakovića.

Stanje na terenu promenilo se u nastavku, pošto je selektor Dalić ukazao priliku Modriću i Kovačiću, koji su u potpunosti preokrenuli tok meča.

Hrvatska je bila opasniji rival u drugih 45 minuta, a do gola je došla u 69. minutu - Pašalić se dobro snašao posle smušene reakcije Hojbjerga i prosledio loptu Šmajhelu kroz noge.

Danska je pokušala da dođe do boda, ali, osim poništenog gola Skova zbog ofsajda, ali je odbrana vicešampiona sveta uspešno odolela.

Danska je ostala prva na tabeli sa 6 osvojenih bodova, Hrvatska je osvojila 4, koliko ima i Austrija, koja je u Beču odigrala nerešeno sa Francuskom 1:1.

Andreas Vajman doneo je prednost domaćoj ekipi na "Ernst Hapel" stadionu u 37. minutu, da bi bod još uvek zvaničnom šampionu sveta doneo rezervista Kilijan Mbape u 83. minutu.

Francuska je na začelju Grupe 1 sa dva osvojena boda.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво