Читај ми!

Mrkela: Marin ogromno pojačanje za Zvezdu

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i nemački reprezentativac Marko Marin predstavljen je kao novi šef skautske službe crveno-belih.

Marin je u prostorijama kluba na Stadionu "Rajko Mitić" predstavljen kao novi šef skautske službe Crvene zvezde, a tom prilikom novinarima se obratio sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

"Pre nekoliko godina sam Marka Marina predstavio kao igrača i tada sam rekao da sam siguran da je to jedno veliko pojačanje za nas. Isto tako sam sada siguran da će u novoj ulozi šefa skautske službe biti veliko pojačanje", izjavio je Mitar Mrkela.

Marin je sa velikim uspehom nastupao za crveno-bele i pomogao klubu da se prvi put u istoriji plasira u Ligu šampiona. 

"Mi smo poslednjih nekoliko godina ostvarivali sjajne rezultate, bili smo svake godine sve bolji i bolji, ali i u ovoj pauzi između dva prvenstva. Želimo da se pojačamo i igrački i organizaciono. Marin je veliko ime evropskog i svetskog fudbala, čovek sa velikim iskustvom i siguran sam da će biti ogromno pojačanje i da će Crvena zvezda sa njim biti mnogo jača", istakao je Mrkela na promociji Marka Marina.

Marin je nastupao za Zvezdu od 2018. do januara 2020. godine, a u karijeri je igrao i za Verder, Čelsi, Sevilju, Fiorentinu, Olimpijakos, da bi karijeru završio u mađarskom Ferencvarošu.  

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво