Читај ми!

Stanković: Sezona za pamćenje, vreme je za odmor

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je nakon osvajanja "duple krune", da je ovo bila sezona za pamćenje za crveno-bele, koji idu na zaslužen odmor.

Crvena zvezda je osvojila "duplu krunu", drugu vezanu sezonu.

"Ne zvuči loše, ali ovo nisam osvojio ja, već ovi momci, klub je osvojio, a ne pojedinac. Niko nije iznad grupe i zvezde. Kada treniraš ove momke, kada imaš ovakav stadion, ovakvu atmosferu i podršku kluba, sve je moguće", rekao je Stanković nakon meča. 

"Sezona je bila za memorisati, izvući pouke, naučiti na greškama, zapamtiti šta smo to dobro radili. Sada nam je potreban odmor, neka momci uživaju 15 dana sa porodicama, čekaju nas novi ciljevi i izazovi", dodaje trener Zvezde.

Stanković je prokomentarisao i sam meč, kao i njenog junaka, Aleksandra Kataija. 

"Kada je neko igrač utakmice, to samo za sebe sve govori. Golovi jedan lepši od drugog. Utakmica na momente nije bila lepa, ali igra se za trofej, igra se jak fudbal, obe ekipe su želele pobedu. Čestitam Partizanu na fer i korektnoj borbi."

"Imali smo momente gde smo igrali dobro, momente gde smo trpeli nešto. Spremili smo se za utakmicu, menjali formaciju. Prezadovoljan sam kako smo funkcionisali i sa trojicom štopera, a potom i u rombu u drugoj formaciji", zaključio je Stanković.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво