Читај ми!

Ragnik: Tražio sam da dovedu Vlahovića u Junajted, uprava rekla ne

Ralf Ragnik, odlazeći menadžer Mančester junajteda, otkrio je britanskim medijima da je tokom zime želeo da dovede Dušana Vlahovića na "Old traford". Ragnik je istakao da je predložio upravi da iz Fjorentine angažuje srpskog reprezentativca, ali je taj predlog odbijen.

"Crveni đavoli" igraju jednu od najgorih sezona u novijoj istoriji kluba i izvesno je da će ostati bez plasmana u Ligu šampiona, uprkos tome što su na početku sezone potrošili skoro 150 miliona evra na pojačanja.

Na "Teatar snova" stigli su Kristijano Ronaldo, Džejdon Sančo i Rafael Varan, a na klupu je tokom sezone seo Ragnik, umesto Olea Gunara Solskjera.

Kako je tim bio sve lošiji, švedski stručnjak napravio je listu pojačanja za januarski prelazni rok, na kojoj je bilo ime i igrača koji nosi dres Srbije.

"Uprava mi je rekla da neće dovesti nikoga jer na tržištu nema igrača koji bi nam pomogao. Predložio sam (Dušana) Vlahovića, (Hulijana) Alvareza i (Luisa) Dijaza, rekao sam da pokušamo dovesti barem na pozajmicu jednog, ali odgovor je ponovo bio 'ne", otkrio je Rangnik.

Vlahović, koji je u tom trenutku bio najbolji strelac Serije A, prešao je u Juventus u transferu vrednom 82 miliona evropskih novčanica, a potom sa golovima nastavio i u dresu "stare dame".

"Tako je Vlahović onda otišao u Juventus, a Dijaz u Liverpul, dok se Mančester siti o svemu dogovorio s Alvarezom. Žao mi je, sad se pokazalo kako bi nam ti igrači mogli pomoći. Mislim da smo morali barem da pokušamo", zaključio je trener Junajteda.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара