Читај ми!

Zvezda sa bele tačke preskočila TSC, prošla i Vojvodina

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije laganom pobedom nad ekipom TSC-a. Zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" savladala TSC 4:0, istim rezultatom kojim je Vojvodina eliminisala Rad.

Crveno-beli su, baš kao i najveći rival Partizan, nastavili put ka završnici najbrojnijeg fudbalskog takmičenja u zemlji.

Već u šestom minutu na semaforu je pisalo 1:0, pošto je posle faula nad Ohijem, Aleksandar Katai bio precizan sa 11 metara.

Time je aktuelni srpski šampion preuzeo inicijativu i kontrolu utakmice, koja je u prvom poluvremenu obilovala nervozom i oštrim faulovima – bilo je čak pet žutih kartona.

Domaćin je do poluvremena sačuvao vođstvo, a, iako su izabranici Žarka Lazetića krenuli mnogo ofanzivnije u nastavku, sve je bilo rešeno u 54. minutu, kada je domaćin dobio još jedan penal, a TSC ostao sa igračem manje.

Katai je izvrsno pronašao rezervistu Pavkova, ovaj prihvatio loptu i zagradio se, a u kaznenom prostoru ga oborio Ifet Đakovac i zaradio direktan crveni karton.

Sudija Novak Simović je pokazao na novi penal, a sada je najstrožu kaznu iskoristio još jedan igrač koji je na poluvremenu ušao sa klupe – El Fardu Ben, koji je poslao loptu u gornji levi ugao.

Brojčanu prednost momci Dejana Stankovića potpuno su iskoristili i do kraja napunili mrežu rivala preko Mirka Ivanića i Bena, koji je bio dvostruki strelac.

U drugoj utakmici u istom terminu Vojvodina je deklasirala Rad istim rezultatom.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво