Читај ми!

Stanojević: Maksimalno i sa najjačim timom protiv Loznice

Partizan dočekuje Loznicu u meču četvrtfinala Kupa Srbije. Duel je na programu u sredu od 17.00. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević najavio je najjači tim.

Prostora za kalkulisanje nema, igra se samo jedan meč, a u slučaju nerešenog rezultata odmah će se izvoditi jedanaesterci.

"Kup je specifično takmičenje, samo jedna eliminaciona utakmica, nema popravnog i zato ulazimo maksimalno, sa najjačim timom", rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči utakmice četvrtfinala Kupa Srbije protiv Loznice.


"Izbacili su dva superligaša Čukarički i Radnik, to nešto govori. Skautirali smo ih dobro, upoznati smo i spremni za utakmicu, organizovani su, imaju brzu tranziciju", izjavio je Stanojević na konferenciji za medije.

Trener crno-belih otkrio je da Miloš Jojić nije spreman, kao i da će nastaviti tradiciju "rotiranja" igrača.

"Prioriteti se znaju, nama je prvenstvo najvažnije, ništa ne može da zameni titulu, ali opet, ako pobedimo sutra u polufinalu smo i naravno da ćemo se boriti za duplu krunu."


"Približava se kraj sezone, nema više umora, idemo jednu po jednu utakmicu. Trenutno ne razmišljamo o Čukaričkom", istakao je Stranojević i dodao da ekipa neće vežbati penale jer su to često radili ove sezone i zna se kako ko izvodi udarce sa 11 metara.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво