Читај ми!

Siniša Mihajlović: Bolest se vratila, moraću ponovo na terapije

Srpski trener Siniša Mihajlović najavio je da se vraća u bolnicu na novu rundu lečenja zbog novih problema sa leukemijom za koju se mislilo da je pobedio pre dve godine. Još je neizvesno koliko će vremena treneru Bolonje biti potrebno za novi oporavak.

Italijanski mediji pišu da je Mihajlović na konferenciji za medije, delovao spokojno i samouvereno, a između ostalog se i našalio rekavši: "Ova bolest je zaista hrabra da se vrati i bori se sa mnom".

"Moram ponovo da odsustvujem, nadam se da ću ovog puta biti manje odsutan sa terena. Bolest se vratila, moram da stanem sa poslom kako bih prošao novu rundu lečenja. Bolest je očigledno hrabra, kada je odlučila da se vrati. Za razliku od prošlog puta, sada sam mnogo spokojniji. Znam šta moram da radim i sada je situacija mnogo drugačija nego tada. Moram ponovo da budem hospitalizovan.", rekao je Siniša Mihajlović tokom kratke konferencije za novinare.

Na društvenim mrežama su se odmah potom pojavile brojne poruke podrške Mihajloviću od pojedinaca do klubova i sportskih organizacija uz konstataciju da je ovo vrlo tužna vest ali i uz pokliče Mihajloviću da izdrži i u ovoj borbi.

Srpskom stručnjaku leukemija je prvi put bila dijagnostikovana pre dve i po godine kada se uhvatio u koštac sa tom nedaćom i uspešno prošao kroz ciklus lečenja.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара