Читај ми!

Stanković: Bilo je ovo drugo poluvreme derbija

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadivoljan prikazanom igrom svog tima posle pobede protiv Voždovca sa 3:0. Istakao je da su crveno-beli u seriji pobeda i posebno naglasio da očekuje njen nastavak i u narednim mečevima.

Dejan Stanković je posebno istakao da je tim pružio maksimum na gostovanju Voždovcu uprkos velikoj iscrpljenosti posle odlične igre i pobede u „večitom derbiju".

"Bili smo odlični. Znate i sami koliko se potrošili i emotivno i fizički, na jednoj utakmici kao što je derbi i koliko je bilo važno da pobedimo u toj utakmici zbog svega", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Voždovca (3:0).

Stanković je naglasio da je za njegov tim i meč sa Voždovcem bio značajan koliko i utakmica sa crno-belima i da i naredne mečeve doživljavaju kao svojevrske nastavke derbija.

"Nazvao sam derbi prvim poluvremenom, a ovo je bilo drugo poluvreme derbija, jer smo morali da potvrdimo taj brejk. Jedno teško gostovanje, gde su momci od prvog do 90. minuta stvarno odradili ogroman posao i pokazali da mogu, da žele i da hoće. Spremili smo lepu uvertiru za utakmicu u nedelju na našem stadionu, kada slavimo rođendan. Bilo bi lepo da se okupi cela crveno-bela familija i da se zagrlimo i proslavimo rođendan kako dolikuje", izjavio je Stanković.

Zvezda u petak slavi 77. rođendan, a u nedelju dočekuje Novi Pazar kada će pre početka meča biti održana i svečana proslava.

Ulaz je besplatan a crveno-beli su pozvali sve ljubitelje fudbala da im se pridruže na svečanoj proslavi.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво