Читај ми!

Korijere delo sport: Vlahović definitivno u Juventusu

Italijanski list govori o transferu kao gotovom – izuzimajući završne ugovorne formalnosti. Srpski napadač će, u dogovoru vrednom 70 miliona, već ove zime obući crno-beli dres tima iz Torina i odmah zauzeti svoje mesto u napadu ekipe koju predvodi Masimilijano Alegri.

Kako navodi Korijere delo sport, Vlahović napušta Fjorentinu godinu dana pre isteka ugovora, što se svakako ne dopada navijačima Fjorentine ("Poštovanje se ne zavređuje golovima" – uz nekoliko psovki – napisano je na baneru okačenom u blizini stadiona u Firenci).

Ubrzanju dogovora doprineo je remi Juventusa i Milana (0:0) u nedelju uveče.

U ovom klubu smatraju da im je upravo napadač kakav je Vlahović, koji se ovog meseca često dovodio u vezu i sa Arsenalom, neophodan kako bi nadomestili nešto slabiji početak sezone i izborili plasman u Ligu šampiona naredne godine.

Paulo Dibala još se nije dogovorio o produžetku saradnje i njegov dalji status je neizvestan, dok se veruje da Alvaro Morata, koji je u svojoj poslednjoj godini pozajmice iz Atletiko Madrida, nije napadač koji garantuje preveliki broj golova u sezoni.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво