Čitaj mi!

Stanković: Nemam problem sa Borjanom, stavio bih tačku, Zvezda je iznad svih

Nemam nikakav problem sa Milanom Borjanom, prošlost mora da ostane iza nas. Zvezda je iznad mene, iznad svega. Problem nemam, verujem da će ga imati ni Borjan. Moramo da mislimo samo na klub i tu bih stavio tačku, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

Stanković je na konferenciji za medije uoči starta priprema za drugi deo sezone istakao da Borjan, kao ni Aksel Bakajoko i Vladimir Lučić zbog pozitivnog testa na koronavirus neće putovati na pripreme u Turskoj.

"Imamo momke iz Grafičara i momke koji su se vratili sa pozajmica. Imaćemo 24 igrača i četiri golmana tokom rada u Turskoj", rekao je Stanković.

Stanković se osvrnuo i na odlazak Miloša Degeneka i Alekse Vukanovića.

"Obojica su ostavili trag u Zvezdi. Od srca im želim sve najbolje, da ih izbegnu povrede i da pokažu u novim klubovima da su sa razlogom nosili dres i osvajali trofeje u velikom klubu kakav je Crvena zvezda", istakao je Stanković.

Zvezdin trener dodao je i da još nije predao spisak pojačanja i da će o tome odlučiti direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela.

"Transferi su živa tema, to je pitanje za direktore, znaće se u narednih sedam do 10 dana, videćemo da li je relano ili ne da se naše želje realizuju", poručio je Stanković.

Trener crveno-belih dotakao se i teme Novaka Đokovića i situacije u Australiji.

"Jednostavno čoveka treba da puste da radi ono što zna, a to je da igra tenis. Mnogo se podiglo "prašine" oko svega toga. Rekao sam da će on svu nepravdu pretvoriti u svoju snagu. On je neko koje dokazao da u najtežim momentima ima snagu i unutrašnji mir da se izdigne iz svih problema, a tako će biti i ovaj put."

"Ovo će se jednom juče zvati za njega. Ubeđen sam da će igrati i boriti se za sebe i svoju pravdu. Ne znam da li je istina kada neko osvoji nešto 10 puta da mora da se stavi bista, ali sigurno je da će ako to napravi dokazati da je stvarno najveći. Poželeo bih mu svu srecu ovog sveta, da nastavi svojim putem", izjavio je Stanković.