Читај ми!

Real Sosijedad izbacio PSV, Napoli bolji od Lestera

Ekipa iz San Sebastijana odigrala sjajan meč i ubedljivim trijumfom protiv PSV-a stigla do nokaut faze Lige Evrope. Tamo će biti mesta i za Napoli, koji je savladao Lester sa 3:2.

U meču grupe A Lion je odigrao 1:1 sa Rendžersom, što je ujedno prvi meč u kome francuski tim nije pobedio. Naravno, sa 16 bodova okončava grupnu fazu, ujedno i kao ekipa koja je davno obezbedila prolazak.

Ovaj bod je potvrdio prolazak škotskog tima, koji ovu fazu takmičenja završava sa osam bodova, jednim više nego što ima praška Sparta, koja je sa 2:0 savladala Brondbi.

U direktnom duelu u grupi B Real Sosijedad je, pobedivši PSV sa 3:0, izborio plasman dalje. Španski tim iam devet bodova, jedan više od ekipe iz Ajndhovena. Monako je prvi sa 12, a tim iz Lige jedan je odigrao 1:1 u poslednjem kolu sa ekipom Šturma.

Posebno je zanimljivo bilo u grupi C, gde je Spartak iz Moskve u Varšavi sa 1:0 bio bolji od Legije, dok je Napoli na svom terenu sa 3:2 savladao Lester. To znači da Spartak i Napoli imaju po deset bodova, dok je Lester treći sa osam bodova. Poslednja je Legije sa šest.

Pozicije u grupi D bile su poznate i pre ovog kola. Ajntraht grupnu fazu završava sa 12 bodova, devet ima Olimpijakos. Fenerbahče ima šest, dok je Antverpen poslednji sa pet bodova.

U poslednjem kolu Fenerbahče i Ajntraht igrali su 1:1 u Istanbulu, dok je Antverpen savladao Olimpijakos u Belgiji sa 1:0. 

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи