Читај ми!

Crveno-beli spremni za "diplomski ispit" u Bragi

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su nešto posle 21.30 u Bragu, gde će u četvrtak odigrati utakmicu poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope. U slučaju pobede, crveno-beli bi ostvarili istorijski uspeh, a to je plasman u osminu finala drugog po jačini evropskog takmičenja.

Zvezda pred poslednje kolo zauzuma čelnu poziciju u grupi sa bodom više od Brage i dva od Mitjilanda.

Pobeda garantuje našem klubu direktan plasman u osminu finala. Nerešen rezultat značio bi da je Zvezda prva samo u slučaju da Mitjiland ne pobedi u Bugarskoj.

U suprotnom, crveno-beli bi išli u šesnaestinu finala na megdan sa ekipama koje su bile trećeplasirane u Ligi šampiona... Po najgorem scenariju Zvezda bi nastavila takmičenje u Ligi konferencija.

Na put u Portugaliju igrači Zvezde krenuli su vidno raspoloženi, svesni da imaju istorijsku šansu, šansu generacije koju ne žele da propuste.

To je istakao i trener Dejan Stanković, rekavši da je ovo "diplomski ispit" ove generacije i da će njegovi momci od prvog trenutka ući hrabro u ovaj meč i obradovati armiju Zvezdinih navijača.

"Ne želim da budem od starta podređen. Kada to i ako bude trebalo, kao što je bilo u Beogradu, gledaćemo da svi zajedno budemo podređeni - da znamo kako da reagujemo na njihovu ofanzivu. Ali želim i da budemo opasni i da imamo hrabrost više sa loptom, nego bez lopte", istakao je Stanković na konferenciji za medije.

Duel Brage i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 21.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво