Читај ми!

"Makazice" Levandovskog u zavejanom Kijevu, Barsa i Benfika bez golova

Fudbaleri Bajerna savladali su u zavejanom Kijevu ekipu Dinama sa 2:1 i zabeležili peti trijumf u Grupi E Lige šampiona. U drugoj utakmici te grupe Barselona i Benfika i igrali bez golova, na evropskom debiju Ćavija Ernandeza.

Velikih kadrovskih problema imao je Julijan Nagelsman pred gostovanje u Kijevu, pošto je moga da računa na samo 14 igrača u polju, zbog epidemije koronavirusa u bavarskom gigantu.

Nemačkog šampiona dočekao je i zavejani "Olimpijski stadion", ali ništa nije moglo da spreči Bajern da dođe i do pete pobede u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.

Robert Levandovski je već u 14. minutu fantastičnim "makazicama" doneo prednost gostima, postigavši deveti pogodak u sezoni u eliti, da bi Kingsli Koman u finišu prvog dela duplirao prednost Bajerna.

Dinamo je u nastavku zaigrao nešto bolje, domaći su već u prvih pet minuta drugog dela pokuašli da ugroze Nojera, ali bez promene rezultata.

Ipak, rezervista Garmaš je u 70. minutu iskoristio asistenciju Cigankova i tako postiga prvi gol za Dinamo u Ligi šampiona ove sezone, ali domaći nisu mogli više od toga.

Bajern je upisao 15 bod u Grupi E, Dinamo je ostao na začelju sa jednim osvojenim bodom.

Barseloni je bila potrebna pobeda nad Benfikom na "Nou Kampu", na utakmici u kojoj je svoj evropski debi kao trener Blaugrane imao Ćavi, ali na kraju nije bilo golova.

Barsa je najbolju priliku propustila u finišu prvog poluvremena, kada je mladi Jusuf Demir pogodio prečku gostujućeg gola.

Katalonci su zadržali drugo mesto na tabeli sa 7 osvojenih bodova, Benfika ima 5, ali će u poslednjem kolu Barselona ići na noge Bajernu, dok "orlovi" na svom "Lužu" dočekuju prežaljeni Dinamo. 

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво