Читај ми!

Katai: Svesni smo važnosti meča protiv Ludogoreca

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je da očekuje pobedu u duelu sa Ludogorecom u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope. Istakao je da su suparvici vrlo jaka ekipa i da zato nikako nema opuštanja u igri.

Utakmica petog kola Grupe F Lige Evrope između Crvene zvezde i Ludogoreca igra se u četvrtak od 18.45 na stadionu Rajko Mitić, a golgeter Zvezde je siguran da će tim pružiti maksimum.
"Svesni smo važnosti utakmice protiv Ludogoreca i daćemo naš maksimum da sve protekne u najboljem redu što se tiče igre i rezultata", rekao je Katai.

Zbog kazne na tribinama neće biti navijača ali je prisustvo dozvoljeno najmlađim gledaocima pa će to crveno-belima svakako biti velika motivacija kao i prošli put u duelu sa Kiratom u Julu mesecu.

"Nećemo igrati pred ispunjenim tribinama, ali ponovo ćemo imati podršku dece koja su bila fenomenalna protiv Kairata. Baš tada sam odigrao jednu od najboljih partija ove sezone, nadam se da to može da se ponovi protiv Ludogoreca. Sve u svemu, maksimalno smo usmereni na utakmicu i jedva čekamo početak", rekao je Katai za klupski sajt.

Zvezdina "desetka" dodao je da respektuje rivala.

"Dobro ih poznajemo, ne tako davno smo igrali protiv njih u Bugarskoj i pobedili. Dobra su ekipa, ne smemo da se opustimo zbog toga. Bitno nam je da ostvarimo pozitivan rezultat, bod bi nam obezbedio prezimljavanje, a pobeda bi nas približila tome da osiguramo drugo mesto. Ipak, idemo meč po meč, iza nas su dve pobede, na pravi način smo započeli mini-ciklus i želimo tako da nastavimo. Još jednom, pozvao bih sve mališane da dođu na utakmicu i pruže nam podršku koja će nam biti od izuzetne važnosti, poručio je Katai.

Utakmica petog kola Grupe F Lige Evrope između Crvene zvezde i Ludogoreca igra se u četvrtak od 18.45 na stadionu Rajko Mitić.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво