Čitaj mi!

Partizan protiv Metalca za povećanje prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu

Partizan u zaostalom meču petog kola Superlige Srbije igra protiv Metalca na stadionu u Humskoj. Tok meča iz Beograda pratite na internet portalu Radio-televizije Srbije.

Aleksandar Stanojević ističe uoči ovog duela da je funkcionisanje svakog segmenta igre ono što je neophodno kako bi se nastavilo sa dobrim rezultatima u domaćem prvenstvu.

''Kao i svaka utakmica, duel sa Metalcem je veoma bitan. Očekujem zahtevan meč, pokazalo se to iz prethodnih međusobnih duela i ulazimo sa velikim oprezom. Rival je mlada ekipa, brza, ali kao takva i nama otvara određeni prostor. Nije lako pobeđivati u kontinuitetu, svaki segment je bitan, u igri i na tribinama, i zato se nadam podršci navijača", rekao je Stanojević.

On je istakao da postoji određeni broj igrača čije zdravstveno stanje ne dozvoljava uverenost u njihovo igranje. Tu je, pre svih, mislio na Rikarda, Holendera i Markovića.

Partizan trenutno ima 37 bodova, dok je Crvena zvezda na drugom mestu sa 32 osvojena boda. Metalac je pretposlednji na tabeli sa 12 bodova. 

Zaostali meč petog kola Superlige Srbije igra se u četvrtak, sa početkom u 16.55.