Читај ми!

Solskjer: Ne slažem se uvek sa Fergusonom

Ole Gunar Solskjer kaže da se ne slaže sa Aleksom Fergusonom u kontekstu njegove ocene da je Kristijano Ronaldo morao da počne protiv Evertona. Štaviše, ovo nije prvi put da se Solskjer nije složio sa svojim nekadašnjim trenerom.

Ferguson je, u razgovoru snimljenom kamerom sa borcem Habibom Nurmagomedovim, istakao da je neophodno "uvek početi utakmicu sa svojim najboljim igračima".

Everton je uzeo bod Mančester junajtedu na Old trafordu (1:1).

"Poptuno sam opušten zbog svega, samo ovakve stvari se govore i ostaju u poverenju. Ne treba da izlaze u javnost", rekao je Solskjer.

"Već sam imao nesuglasice sa Fergusonom (u razgovoru ga naziva gaffer – kolokvijalni izraz za trenera u engleskoj sa jako dugom istorijom) i to je sasvim normalno. Svi želimo da vidimo Kristijana na terenu, on je jedinstven. Ali činjenica je da on ne može da igra baš svaku utakmicu. to je naprosto ljudska priroda", naglasio je Solskjer.

"Ferguson zna koliko je posao trenera težak. Pa ni on nije uvek igrao sa svojim najboljim igračima u svkaom trenutku. ODmarao je Gigsa, odmarao je Bekama, Runija... Nekada uspe, nekada ne", zaključio je Solskjer, koji će prvi put u ovoj sezoni imati na raspolaganju i Markusa Rašforda, koji zbog povrede nije igrao od Evropskog prvenstva.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво