Читај ми!

Biseri "večitih" među 60 najtalentovanijih fudbalera sveta

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde - Samed Baždar i Aleksandar Kahvić - našli su se na listi 60 najtalentovanijih mladih igrača iz celog sveta, koju je objavio britanski Gardijan.

Mladi Baždar, rođen 2004. godine, istakao je da je oseća veliku odgovornost činjenicom da je među 60 najtalentovanijih mladih fudbalera.

"Lepo je kada pročitate da se vaše ime našlo među najtalentovanijim igračima iz čitavog sveta, ali ne igra papir već mi. Ja sam neko ko je svestan da je fudbalski put dug, mukotrpan uz svu ljubav i da se uvek čeka pravi trenutak. Takođe, svedoci smo da mnogi mladi igrači brzo izgore ako pametno ne vode svoju karijeru, te treba biti obazriv", rekao je Baždar za klupski sajt.

U prethodnim godinama na ovoj listi je bilo još igrača Partizana - Armin Đerlek i Filip Stevanović.

"Brusim formu kroz utakmice omladinske selekcije, drago mi je da sam sa reprezentacijom i čekam svoje vreme u prvom timu Partizana", zaključio je Baždar.

Kahvić, visoki napadač Zvezde iz Teslića, ponovio je uspeh Dejana Joveljića i Mateje Bačanina, koji su se prethodnih godina takođe našli na ovoj listi.

"Kao napadač radim naporno na tome da budem što pokretljiviji, jer je to najvažnija karakteristika centarfora. Trudim se da se ne oslanjam isključivo na visinu i moju robusnu građu", rekao je Kahvić, omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво