Читај ми!

VAR protiv Vernera, da li je Nemac najmalerozniji napadač na svetu

Timo Verner doveden je u Čelsi prošle sezone kao veliko pojačanje, ali Nemac je u plavom dresu postigao samo 13 golova. Ipak, golgeterski saldo bio bi mnogo bogatiji da u Engleskoj ne postoji VAR sistem, koji je poništio čak 16 golova nemačkom napadaču.

Čelsi je Vernera platio 53 miliona evra Lajpcigu pred početak prošle sezone i očekivalo se da će reprezentativac Nemačke biti glavna napadačka snaga "plavaca".

Međutim, posle pune sezone u Čelsiju, iako je ekipa postala šampion Evrope, čini se da klub ne može biti zadovoljan nastupima nemačkog napadača.

Verner je postigao samo 12 golova za ekipu sa "Stamford bridža" u debitantskoj sezoni, uz još jedan pogodak ove sezone u šest odigranih mečeva.

Ipak, mora se istaći da Verner nije imao ni sreće, blago rečeno. Naime, VAR sistem je čak 16 puta poništio pogotke nemačkom napadača, što zausta zvuči kao neverovatno.

Legendarni Gari Lineker čak je Nemcu nadenuo novi nadimak - Timo VARner. 

Na Ostrvu se šuška da je i Nemac nezadovoljan statusom u timu, naročito pošto je Tomas Tuhel doveo jednog od najboljih napadača na svetu, Romelua Lukakua.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво