Čitaj mi!

Stanojević: Napredak igra u dobroj formi; Đuričić: Pružićemo otpor Partizanu

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da tim maksimalno koncentrisano ide na gostovanje Napretku u Kruševcu.Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Milan Đuričić rekao je da će njegov tim pružiti maksimalan otpor Partizanu. Crno-beli u nedelju od 16.00 u 12. kolu Superlige gostuju Napretku.

"Svima je jasno šta nam znači svaka utakmica u prvenstvu, pa tako i ova sa Napretkom pred pauzu. Dočekujemo je u dobrom raspoloženju, želimo da uradimo ono najbolje za nas."

"Napredak igra u dobroj formi ove sezone, naročito kod kuće. Imaju uglavnom sve pobede osim utakmice sa Čukaričkim, tako da maksimalno spremni i koncentrisani idemo na tu utakmicu. Biće neizvesno", rekao je Stanojević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je da je kadrovska situacija je dobra.

"Siniša Saničanin ima koronu, ostali su svi zdravi. Danas imamo trening i videćmo na koji način i koji će igrači igrati sutra", rekao je on.

Stanojević je upitan da li će posebno motivisati igrače pred ovaj meč, posle kog dolazi reprezentativna pauza.

"Sama činjenica da smo na pravom mestu i da treba tu da ostanemo, ne daje nam mogućnost da neko ne bude motivisan. Bilo bi neozbiljno sa naše strane."

"Opet ćemo rotirati, neki će igrati iz razloga što želimo da svi daju svoj maksimum uvek. Kruševac je fudbalski grad, tamo je lep ambijent, nadam se da će biti dobar teren", zaključio je Stanojević.

Đuričić: Pružićemo maksimalan otpor Partizanu

"Dolazi nam u goste tim koji u dosadašnjem delu prvenstva ima devet pobeda i remi sa Crvenom zvezdom. Najefikasniji su, sa prosekom od 3,3 gola po utakmici, a primili su samo tri."

"I moram da napravim jednu digresiju - jedan njihov igrač košta duplo više nego ceo naš tim, ali fudbal ne bi bio fudbal kada bi se samo to gledalo. Mi ćemo učiniti sve da pružimo maksimalan otpor, da ne odstupimo od našeg načina igre", rekao je Đuričić za klupski sajt.

"Patizan je moćan, snažan, individualno jak. Šta to znači, i kad igraju slabo uvek se neko pojavi, da li je to Natho, Rikardo, Marković i jednim potezom reši. I ako na taj način uđete u njihovu mašinu, jako je teško iščupati se."

"Znam, naravno, kako možemo sa Partizanom. Bilo bi neozbiljno da kažem da idemo da pobedimo, iako nam je to želja na svakoj utakmici. Suština priče je da ćemo dati sve od sebe i niko ne treba da sumnja da ćemo igrati fudbal i da će biti zanimljivo", poručio je šef struke Napretka.