Читај ми!

Juventus srušio šampiona Evrope

Fudbaleri Juventusa pobedili su Čelsi minimalnim rezultatom (1:0) u derbiju drugog kola Lige šampiona. Juventus je, uprkos slaboj formi na početku nove sezone, stigao do trijumfa u drugom kolu elitnog takmičenja i srušio aktuelnog šampiona Evrope.

"Stara dama" sada ima šest bodova i prva je u grupi H bez primljenog gola, dok su "plavci" na drugom mestu sa tri.

Duel u Torinu očekivano je bio tvrd i neizvestan, a prvi su pripretili gostujući igrači preko Romelua Lukakua, koji je prošle sezone u dresu Intera mučio odbranu Juventusa.

Međutim, od tog trenutka igrači u crno-belim dresovima su preuzeli inicijativu i do kraja poluvremena imali šansu preko Federika Kijeze.

Ono što nekadašnji igrač i reprezentativac Italije nije uspeo u prvom, učinio je u drugom poluvremenu. Tek što su igrači izašli iz svlačionica, igrana je 10. sekunda drugog dela, kada je Kijeza doneo prednost Juveu.

Pobegao je Antoniju Ridigeru, dobio odlično dodavanje Federika Bernadeskija i potom zakucao loptu pod prečku Eduara Mendija.

Bernadeski je nešto kasnije propustio priliku da udvostruči prednost, da bi velike promašaje u završnici imali Lukaku i Kai Haverc.

Izabranici Masimilijana Alegrija su se odbranili i došli do trijumfa u derbiju drugog kola Lige šampiona.

U prvoj utakmici u grupi H Zenit je ubedljivo savladao Malme sa 4:0.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи