Читај ми!

Sjajan derbi u Milanu – Inter i Atalanta podelili bodove

Fudbaleri Intera i Atalante odigrali su nerešeno 2:2 u derbiju subotnjeg programa šestog kola Serije A. Duel na "Đuzepe Meaci" bio je izuzetno zanimljiv i kvalitetan, viđeno je mnogo dobrih prilika i na kraju je završen verovatno i najpravednijim rezultatom.

"Nerazuri" su ostali na trećoj poziciji sa 14 bodova, jednim manje od Napolija i dva manje od gradskog rivala Milana, dok je "boginja" petoplasirana sa 11.

Dobro je počelo za domaćina, koji je poveo već u petom minutu preko Lautara Martinesa, koji je iskoristio asistenciju Nikoloa Barele.

Međutim, Atalanta je preokrenula do poluvremena - Ruslan Malinovski je izjednačio u 30, da bi osam minuta kasnije Rafael Toloi zatresao mrežu Samira Handanovića i rezultatom 1:2 se otišlo na odmor.

U nastavku su obe ekipe imale dobre šanse, a prvi do gola stigao je Inter. Strelac je bio Edin Džeko, pošto je pokupio odbitak nakon šuta Barele i smestio ga u mrežu.

U samom finišu igrači Simonea Inzagija mogli su naprave potpuni preokret i pobede, ali je Federiko Dimarko promašio penal i najbolja prilika za Inter je otišla u nepovrat.

Kazna je mogla da bude surova jer je samo nekoliko minuta kasnije Roberto Pikoli pogodio za Atalantu i doneo veliko slavlje klubu iz Bergama, ali je ono prekinuto jer je VAR poništio pogodak.

Tabela:
1. Milan 16
2. Napoli 15
3. Inter 14
4. Roma 12
5. Atalanta 11
6. Fiorentina 9

7. Lacio 8
8. Bolonja 8
9. Torino 7
10. Verona 7
11. Empoli 6
12. Juventus 5
13. Sampdorija 5
14. Verona 5
15. Đenoa 5
16. Sasuolo 4
17. Specija 4
18. Venecija 3
19. Kaljari 2
20. Salernitana 1

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво