Читај ми!

Stanković: Bez Bena i Pavkova protiv Novog Pazara

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči sutrašnjeg gostovanja Novom Pazaru u 11. kolu Superlige istakao da tim prolazi kroz vrlo specifičnu situaciju zbog zdravstvenih problema ali i da je optimista i očekuje da će dati maksimum. Potvrdio je da u nedeljnom sastavu neće biti napadači El Fardu Ben i Milan Pavkov.

Strateg crveno-belih Dejan Stanković je istakao da uprkos komplikovanoj zdravstvenoj situaciji u timu, stručni štab razmišlja o naredna dva meča na domaćoj i međunarodoj sceni. terenu.

"Dosta puta sam rekao da mi je zdravlje igrača najbitnije i oni su nam na prvom mestu, a posle dolazi fudbal i sve ostalo. Optimisti smo, kako za nedelju protiv Novog Pazara, tako i za četvrtak protiv Ludogoreca i želimo da u oba meča budemo pravi i dobri. Što se tiče ostalih stvari, ne bih ništa komentarisao, jer smo mi toliko veliki, da ja ne mogu ni da vidim šta se dešava iza naše veličine", kazao je Stanković na konferenciji za medije.

Trener crveno-belih se detaljnije osvrnuo na zdravstveni bilten svog tima, nakon što je u četvrtak odložena utakmica protiv Voždovca zbog stomačnog virusa u ekipi.

"U nedelju sigurno neće igrati Ben i Pavkov, kapiten Borjan je odlično. Što se tiče njega lično, a i svih ostalih, iz dana u dan situacija je sve bolja i ne bih želeo da niko prolazi kroz takve momente, da skoro 10 igrača u jednom trenutku ima ozbiljne probleme", rekao je on.

Stanković je istakao da će odsustvo publike biti olakšavajuća okolnost, kao i da je njegova ekipa uhvatila pravi ritam.

"Novi Pazar je promenio trenera, vratili su čoveka koji je napravio sa njima rezultat. Prazan stadion sigurno ne igra veliku ulogu za Novi Pazar, što će nama olakšati, bar što se tiče atmosfere. Mi uvek idemo na pobedu, od toga ne odustajemo", zaključio je Stanković.

Utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u nedelju od 15.55 sati.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво