Читај ми!

Ančeloti: Benzema bi trebalo da bude kandidat za Zlatnu loptu

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti smatra da bi Karim Benzema trebalo da bude u konkurenciji za ovogodišnju Zlatnu loptu, nakon impresivnog starta sezone.

Francuski napadač je postigao osam golova i imao je sedam asistencija u samo šest mečeva.

Ispoljavanje njegove forme nastavilo se u trijumfu nad Majorkom od 6:1, kada je postigao dva gola, a imao je i dve asistencije.

U prethodnoj sezoni postigao je 23 gola. Konačan povratak u francuski nacionalni tim obeležio je sa četiri gola na Evropskom prvenstvu u isto toliko mečeva.

"Da, on bi trebalo da bude na listi kandidata za Zlatnu loptu, imajući u vidu kako igra ove sezone, ali i kako je igrao prethodne. Bez obzira na to, Karim ima vremena da je osvoji. Mislim da je on kao vino, bolji je sa godinama koje prolaze", istakao je Benzema.

Španske novinare je, sasvim prirodno, zanimao i status Marka Asensija, koji je postigao het-trik protiv Majorke, igrajući na sredini terena. U jednom trenutku delovalo je mogućim da bi on mogao i da ode na pozajmicu uoči početka sezone, nezadovoljan minutažom.

"Marko je veoma važan za nas, uvek, ma koliko igrao. Pokazao je svoj kvalitet, odnosno pokazao je da moće da ga ispoljava na raznim pozicijima", istakao je Ančeloti, a potom je naglasio da je veoma zadovoljan i Edenom Azarom, koji nije ulazio u igru protiv Majorke, upravo, kako je rekao italijanski trener, "jer još nije dovoljno spreman da počne dve utakmice u nizu".

 

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара