Читај ми!

Stanojević: Ostaje žal za pobedom, ovo je teška bitka

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, posle nerešenog rezultata u derbiju 1:1, izjavio je da nije zadovoljan postignutim, ali da će Partizan učiniti sve da ostane u trci za titulu šampiona.

Partizan je došao do vođstva u 36. minutu utakmice ali nije uspeo da sačuva prednost, a strateg Partizana nije bio zadovoljan prikazanom igrom.

"Ostaje žal za pobedom. Imali smo vođstvo celim delom utakmice, bili smo nespretni u završnici. Žao mi je kada ste u situaciji da kontroliste utakmicu i desi se gol koji su protivnici postigli. Ne mogu da budem zadovoljan. Ovo je jedna teška bitka. Moramo da pokažemo karakter i idemo do kraja da ostanemo u trci za titulu" , rekao je Stanojević.

"Hvala navijačima u ime igrača i nas iz stručnog štaba. Nosili su nas sve vreme, bili uz nas. Sve tri tribinine su bile uz nas. Fantastična atmosfera! Hvala im puno, nadamo se da ćemo se odužiti i da ćemo ići zajedno do kraja u ovoj teškoj borbi. Hvala vam puno!", naglasio je Aleksandar Stanojević.

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar istakao je da ostaje žal sa osvojenim samo jednim bodom.

"Odigrali smo dobru utakmicu. Primili smo nesrećni gol, ostali samo na jednom postignutom. Ima još da se igra i dokazuje. Idemo dalje, čeka nas sledeća utakmica u četvrtak" , rekao je Zdjelar.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво