Čitaj mi!

Iliev: Derbi dolazi u pravom trenutku

Večiti derbi dolazi u pravom trenutku, nakon trijumfa oba kluba u Evropi, rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev. Duel Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju od 18.00 na stadionu Partizana.

Sa pobedama Partizana i Zvezde u Evropi, raste i euforija u srpskom fudbalu, oseća se vera u fudbal i kvalitet koji poseduju naša dva najveća kluba.

"Mislim da derbi dolazi u pravom trenutku, kada je euforija na maksimumu, kada su ambicije u Evropi i domaćem takmičenju kod obe ekipe na maksimumu", izjavio je Iliev.

"Voleo bih da vidimo atraktivan fudbal, ne bih želeo da vidim kalkulisanje. Obe ekipe dočekuju derbi sa puno samopouzdanja. Naravno, očekujem pobedu Partizana", istakao je Iliev, a preneo klupski sajt.

On je rekao da su svi u klubi zadovoljni posle pobede nad Anortozisom na Kipru. Pohvalio je sjajnu formu Rikarda Gomeša, a za Holanđanina Kvinsija Meniga rekao da će, kako vreme bude odmicalo, njegov učinak samo da raste.

Takođe, odbacio je spekulacije o povratku Adema Ljajića u Partizan, uz objašnjenje da dolazak igrača takvog kalibra trenutno nije realan.