Čitaj mi!

Fudbaleri Partizana otputovali na Kipar

Fudbaleri Partizana otputovali su jutros na Kipar, gde će u četvrtak u prvom kolu grupne faze Lige konferencija igrati protiv Anortozisa. Utakmica na stadionu GSP u Nikoziji počinje u 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Trener Aleksandar Stanojević odlučio je na put povede 23 fudbalera, ali neće moći da računa na tri važna igrača Sejduba Sumu, Danila Pantića i defanzivca Nemanju Miletića.

Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo put Kipra su: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Aleksandar Miljković, Marko Živković, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Ivan Obradović, Slobodan Urošević, Milan Smiljanić, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Lazar Marković, Nemanja Jović, Kvinsi Menig, Bibras Natho, Filio Holender i Rikardo Gomeš.

Meč između Anortozisa i Partizana igra se u četvrtak od 21 sat uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.