Partizan gost Sočija u 3. kolu kvalifikacija Lige konferencija

Fudbaleri Partizana sastaju se sa ekipom Sočija u prvom meču 3.kola kvalifikacija Lige konferencija. Utakmica na Olimpijskom stadionu u Sočiju počinje u 18.00 uz direktan prenos na Prvom progranu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), a kretanje rezultata i tok meča možete pratiti i na našem portalu.

Fudbaleri Partizana su već uradili prvi trening na stadionu u Sočiju pripremajući se za večerašnji meč, a pet vezanih pobeda na startu sezone bez primljenog gola uliva im posebno samopouzdanje.

Na drugoj strani petoplasirani tim ruskog šampionata iz prošle sezone je pred start nove kompletno promenio odbranu, pa će strateg Partizana Aleksandar Stanojević morati i tome da prilagodi igru tima terenu "Fišt" stadiona.

„Definitivno smo u jednom dobrom momentu. Uvek idemo po pozitivan rezultat, pa ako ne možemo da pobedimo onda bar da ne izgubimo. Pred nama je rival iz ozbiljne lige, koji mnogo ulaže, ima fantastičnu infrastrukturu. Jasno je da nam žreb za ovo kolo kvalifikacija nije bio naklonjen." rekao je Stanojević.

Utakmica fudbalera Sočija i Partizana počinje u 18.00 uz direktan prenos na Prvom progranu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), a kretanje rezultata i tok meča možete pratiti i na našem portalu.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво