Читај ми!

Delibašić: Siguran sam da će biti bolje u revanšu

Protiv Sumgaita smo u prvom duelu pokušavali svih 90 minuta, nismo uspeli, ali ne možemo da budemo nezadovoljni, rekao je jedan od trenera Čukaričkog Pavle Delibašić.

Brđani su u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sumgaita odigrali nereseno 0:0.

"Svaka evropska utakmica nosi poseban značaj za naš klub. Protiv Sumgaita smo u prvom duelu pokušavali svih 90 minuta, nismo uspeli, ali ne možemo da budemo nezadovoljni. I načinom i igrom, iako smo u nekim momentima bili malo više pasivni nego što bi trebalo", rekao je Delibašić za klupski sajt.

Revanš meč je na programu 29. jula od 20 sati po srpskom vremenu u Sumgaitu.

"Opet, trudili smo se da napravimo rezultat koji bi nam značio pred revanš. Sada nas čeka utakmica na strani, na nama je da odigramo mnogo bolje, a to ovaj tim može. I naravno, moramo da postignemo neki gol i da prođemo u treće kolo, štoo bi bio veliki uspeh za nas", kazao je Delibašić.

Azerbejdžanci su bili uglavnom defanzivni tokom većeg dela susreta, ali ih je krasila ogromna borbenost i požrtvovanost u borbi za svaku loptu.

"Želeo bih da čestitam ekipi iz Azerbejdžana, uz naglasak da nas nisu iznenadili niti u jednom segmentu. Igrali su igru koju smo mi predvideli u analizi. Sve to što smo ranije videli, oni su u 90 minuta utakmice na Banovom brdu i pokazali."

"Trudili smo se da postigemo gol, imali smo dosta šansi, ali nismo uspeli. Siguran sam da će biti bolje u revanšu. Pritisak koji smo vršili na rivala, posebno u drugom poluvremenu, pokazuje da je bilo dosta ispravnih stvari. Nedostajalo je samo da postignemo gol", rekao je Delibašić.

Delibašić je istakao da očekuje sličan susret i u Sumgaitu.

"Moram da priznam da ne vidim kako bi ekipa Sumgaita mogla da nas iznenadi. Atakovali smo sve vreme, verujem da smo ih svojim kvalitetima i sprečili da igraju drugačije. Oni možda jesu u nekim momentima odugovlačili, opstruirali su igru, ali sve je to legitimno u fudbalu, po mom mišljenju ništa tu nije sporno", zaključio Delibašić.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво