Čitaj mi!

Stanojević: Spremni smo i oprezni

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da je tim motivisan da pred svojim navijačima dobaro odigra protiv Dunajske Strede u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Duel se igra u četvrtak od 21.00, prenos je na našem Prvom programu.

"Srećni smo i uzbuđeni što posle godinu i nešto igramo pred našim navijačima. Imali smo situaciju na 'Karađorđu', koju smo emotivno doživeli zbog povratka navijača. Jedva čekamo da počene utakmica, kadrovskih problema nemamo."

"Jedino Obradović, koji zbog udarca ima povredu mišića. Ostali su svi zdravstveno spremni za utakmicu. Nadam se da će uz podršku navijača to ići u dobrom smeru", rekao je Stanojević na konferenciji za medije u Humskoj.

Trener crno-belih istakao je da je Dunajska težak rival, ali da veruje u svoj tim.

"To je zemlja u fudbalskom usponu, sastav je uglavnom od internacionalaca, trener im je iz Mađarske. Igraju u sistemu 3-5-2. Imaju jasno definisan sistem igre, podsećaju na reprezentaciju Mađarske."

"Spremni smo, znamo odakle nam preti opasnost. Gledali smo sve pripremne utakmice. Sigurno da smo oprezni, ali verujemo u sebe. U dobrom smo momentu, ulazimo sa samopouzadnjem. Verujem da možemo da napravimo dobar rezultat", rekao je Stanojević.

Dodao je da će, u odnosu na prvi duel u sezoni protiv Proletera u Novom Sadu, sastav pretrpeti minimalne promene u sutrašnjem meču.

Kapiten i golman Vladimir Stojković raduje se što će navijači ponovo biti na stadionu.

"Fudbal uz navijače ponovo liči na fudbal. Nadam se da će nam posle godinu i po dana to biti vetar u leđa", rekao je Stojković.