Читај ми!

Crvena zvezda u Almatiju počinje novi pohod na Ligu šampiona (RTS 1, 16.00)

Fudbaleri srpskog šampiona Crvene zvezde od 16 sati igraju protiv Kairata na gostovanju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prenos je na Prvom programu RTS-a.

"Kairat ima prednost jer su u stopostotnom takmičarskom ritmu što se videlo protiv Makabija iz Haife, za koga mislim da je kvalitetnija, organizovanija i talentovanija ekipa. Međutim, Kazahstanci su to uspevali da nadomeste na trkačkom planu sa jednom lakoćom i fizičkom dominacijom", rekao je trener Dejan Stanković.

Stanković je put Kazahstana poveo je 25 igarača i istakao je da njegov tim mora da odigra hrabro.

"Bili su direktni, bez mnogo okolišanja, dobri iza lopte, tvrdi, hteli su da dobiju što više duela i u tome uspevali, jer imaju sedam izvanrednih skakača. Radili smo na dosta detalja za ovu utakmicu koji bi mogli da donesu prevagu na ovom meču", poručio je Stanković.

"Kada se približavaju ovakve utakmice, treba biti hrabar, inteligentan i organizovan. Ništa nije dobijeno niti izgubljeno. Kada nađeš ravnotežu između ta dva, onda si pobednik. Imam grupu sjajnih momaka i klub je učinio sve u toku prelaznog roka da budemo što jači. Spremni smo fizički i koncentrisani, i ovo je jedna lepa prilika da se i ove godine upišu zlatnim slovima u istoriju", kazao je Stanković.

Prenos meča iz Kazahstana je na RTS 1 od 16 sati, a tok meča možete pratiti i na našem portalu. 

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се