Čitaj mi!

Stanković: Žreb je povoljan, ali prvo Kairat

Žreb je bio povoljan, ali ne mogu ništa da pričam o tome, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

Ukoliko prođe kazahstanski Kairat, Crvena zvezda će u trećem kolu kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje igrati protiv boljeg iz dvomeča Šerifa (Moldavija) i Alaškerta (Jermenija), odlučeno je na današnjem izvlačenju u Nionu.

"Žreb je bio povoljan, ali ne mogu ništa da pričam o tome. Očekuju nas dve veoma teške utakmice, već sutra krećemo put Kazahstana, gde ćemo igrati protiv jedne organizovane i teške ekipe koja je u takmičarskom ritmu i ima već 23 utakmice iza sebe ove sezone. Videli smo kako su izgledali protiv Makabija iz Haife i imaćemo zaista teškog i organizovanog rivala."

"Cilj Zvezde je jasan, ne može da se igra Liga šampiona ako se ne pobeđuju šampioni. U žrebu za treće kolo moglo je da bude i jačih protivnika, ali ćemo o tome početi da razmišljamo kada odigramo ova dva finala, koja su ispred nas", rekao je Stanković za klupski sajt.

Osvrnuo se na utakmicu koji će crveno-beli igrati za dva dana u Kazahstanu od 16 sati.

"Zajedno možemo sve, kao grupa, tim, klub i navijači. Kada smo jedno, za nas nema nepremostivih prepreka. Tako će biti i ovog puta. U momentima kada igraš za nešto tako važno kao što je Liga šampiona, mislim da je rezultat najbitniji."

"Pada u vodu lepota igre i efikasnost, jednostavno težina utakmice navodi na to da je samo rezultat bitan", zaključio je Stanković.