Читај ми!

Stanković: Voleo bih maksimalan broj navijača

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da je srećan što kreće prvenstvo i što će navijači ponovo biti na tribinama.

Crveno-beli odbranu titule počinju u petak od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić", kada će im u prvom kolu Superlige rival biti Vojvodina.

"Svi smo srećni što ponovo kreće prvenstvo, prošle godine smo napravili odlične stvari. Igrali smo dobro, postigli smo zavidne rezultate kako u prvenstvu tako i u Evropi. Stavlja se tačka na to i krećemo od nule, a to što smo radili prošle godine može da nam služi za primer kakvi treba da budemo. Pripreme su prošle fenomenalno, igači su obavili pakleno dobre pripreme", rekao je Stanković na konferenciji za medije u Medija centru "Rajko Mitić".

Drago mi je što će stadion posle godinu dana biti otvoren za naše navijače i jedva čekam, priznao je Stanković.

"Prvih 15 minuta u Gracu smo se svi zbunili, i igrači i ja. Ta atmosfera, vratio se pravi fudbal, pritisak... Koliko god navijača dođe, biće to jedno veliko hvala ovim momcima za sve ono što su uradili. Voleo bih da dođe maksimalan broj navijača koji može da uđe na stadion i daju jedan jak aplauz igračima, jer su to zaslužili", istakao je Stanković.

Trener crveno-belih osvrnuo se i na protivnika.

"Prva utakmica i derbi kola, protiv jedne ekipe koja je mnogo toga promenila, počev od trenera i igrača, podmladila tim. Sigurno je da će u Beograd doći hrabro. Nama su ciljevi jasni, spremamo utakmicu po utakmicu. Ne gledamo mnogo unapred, ali je svaka sledeća utakmica najbitnija", zaključio je Stanković.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво