Читај ми!

Perez 2006. godine nazvao Raula i Kasiljasa prevarama, sada kaže da je to izvučeno iz konteksta

Aktuelni predsednik slavnog Real Madrida Florentino Perez nazvao je legende tog kluba, Raula Gonzalesa i Ikera Kasiljasa ”najvećim prevarama Reala”. Nedugo potom objavljivanja snimaka Perez je demantovao navode rekavši da su oni izvučeni iz konteksta.

To se jasno čuje u audio snimcima koji su se pojavili u španskom ”El Konfidensalu”, a koji potiču iz 2006. godine, odnosno prvog Perozovog mandata u ”kraljevskom klubu”.

”Bekam je dobar i veoma pametan momak. Zarađuje nam oko 30 miliona evra godišnje. Ronaldo (Luis Nazario da Lima, prim.aut) takođe. Zidan dobija 25 miliona. A onda to uporediš da Raulom koji ne donosi baš ništa. ni dres, ni medijsku pažnju. Uz to, on je loš čovek. Uništava klub, loše utiče na moral igrača”, rekao je u tom snimljenom razgovoru Perez.

On se tom prilikom dotako i legendarnog golmana kluba Ikera Kasiljasa.

"Navijači ga obožavaju a ja <ne znam zašto. Brane ga i vole. On je jedna prevara, a Raul druga. To su dve najveće prevare Real Madrida", rekao je tada Florentino.

Očekivano, sve to je izazvalo veliki potres u španskoj sportskoj javnosti, a nedugo nakon objavljivanja tih detalja oglasio se najveći klub na svetu - saopštenjem. 

"Objavljeni cictati su deo razgovora koji je tajno snimio gospodin Hose Antonio Belan i koji već godinama bezuspešno pokušava da ih proda. Čudi što ih El Konfidensial objavio danas, s obzirom koliko je vremena od toga prošlo. Svakako, to su izolovani citati koji su bili deo razgovora, i potpuno su izvučeni iz konteksta".

Perez smatra da je osnovni razlog pravljenja ove afere taj što je on bio jedan od glavnih inicijatora (propalog) projekta Superlige.

"Činjenica da su objavljeni sada, mnogo godina posle tog razgovora, pokazuje da je to učinjeno zbog toga što sam bio jedna od pokretačkih snaga Superlige. Kompletna stvar je sada u rukama mojih advokata koji će odlučiti o daljim koracima", dodaje se u saopštenju Real Madrida.

 

 

 

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво