Читај ми!

Makazice Kolumbijca u Riju, Brazil preokrenuo u 100. minutu

Fudbaleri Brazila ostvarili su novu pobedu na Kopa Americi, pošto su u dramatičnom meču preokrenuli protiv Kolumbije (2:1). U drugoj utakmici programa, Ekvador i Peru odigrali su nerešeno 2:2.

Brazilci su nastavili sa dominantnim partijama u poslednjih mesec dana, ali su ovoga puta do trijumfa došli mnogo teže nego u nekim prethodnim okršajima.

Kolumbija je više od sat vremena imala prednost i to zahvaljujući fantastičnom pogotku Luisa Dijasa - vezista Porta sačekao je na drugoj stativi odličan centaršut Huana Kvadrada sa desnog boka i akrobatskim makazicama zakucao loptu u mrežu.

Pokušavali su domaćini u Riju da se vrate, najbliži tome bio je Nejmar koji je promašio nekoliko dobrih prilika (jednom pogodio i stativu ispred praznog gola), a uspeli su tek u finišu.

U 78. minutu je Renan Lodi u glavu pogodio Roberta Firmina koji je izjednačio na 1:1, iako je taj pogodak došao posle kontroverzne situacije koja je uticala na Kolumbijce, kada je lopta tokom akcije pogodila sudiju Nestora Pitanu.

Usledila je još veća drama jer je Pitana produžio meč za čak 10 minuta, a "selesao" preokrenuo u 100. minutu.

Nejmar je ovoga puta savršeno izveo korner, najviši u skoku bio je Kazemiro, koji pogađa za veliko slavlje, ali i probleme Kolumbijaca.

Brazil je sada prvi u svojoj grupi sa svih devet bodova iz tri meča, dok je Kolumbija upisala i drugi poraz, pa ima četiri boda iz četiri utakmice i ne zavisi više od svojih rezultata.

U drugoj utakmici programa, Ekvador i Peru odigrali su nerešeno 2:2.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво