Читај ми!

Inzagi menja Kontea u Interu, Mihajlović kandidat za klupu Lacija

Italijanski stručak Simone Inzagi nalazi se pred potpisom za Inter, prenose transfer ekspert Fabrisio Romano. Inzagi je rešenje uprave Intera nakon što je raskinut ugovor sa Antoniom Konteom.

Velike promene na tlu italijanske Serije A dešavaju se između dve sezone.

Milan je ostao bez kapitena, Juventus najverovatnije vraća Alegrija za trenera umesto Pirla, a pitanje šefa struke rešavaju Inter, Napoli i Lacio.

Naime, kako prenosi Fabrisio Romano, novinar Skaj Sporta i transfer ekspert, "nero-azuri" su dogovorili saradnju sa Simoneom Inzagijem, trenerom Lacija.

Brat čuvenog golgetera i legenda Milana - Filipa, tokom igračke karijere nastupao je za Pjaćencu, Novaru, Lacio, Karpi, Lumezane, Sampdoriju i Atalantu, dok mu je u trenerskoj karijeri Lacio bio prvi i jedini klub za sada.

Inzagi će na klupi Intera naslediti Antonija Kontea, koji je otišao zbog slabe finansijske situacije, uprkos osvajanju "Skudeta".

Italijanski mediji navode da je jedan od glavnih kandidata da nasledi Inzagija na klupi Lacija, srpski stručnjak Siniša Mihajlović.

Još jedna od spekulacija jeste da će Lućano Spaleti preuzeti kormilo Napolija, nakon što se taj klub rastao sa Đenarom Gatuzom.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво