Читај ми!

Viljareal i Junajted u borbi za trofej Lige Evrope (21.00 RTS1)

Viljareal i Mančester junajted igraju finalni meč Lige evrope. Duel se igra u Poljskoj na stadionu Miejski u Vroclavu. Susret počinje u 21.00. Prenos je na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti (samo za gledaoce iz Srbije). Tok meča pratite na našem portalu.

Duel Viljareala i Junajteda u borbi za trofej Lige Evrope. Španski tim ima motiv više pobedom bi obezbedio učešće u Ligi šampiona. Tim iz Mančestera je kao drugoplasiran u Premijer ligi već obezbedio najelitnije takmičenje naredne sezone. Junajted je gladan trofeja i sigurno će učiniti sve da se domogne nove titule.

Ovaj duel sa pažnjom će pratiti u naš Partizan, koji će ukoliko trijumfuje Viljareal stići do povlašćenog statusa u kvalifikacijama. 

Junajted je do finala stigao nakon dvomeča sa Romom. U Mančesteru je bilo velikih 6:2, što je bilo dovoljno za opušteni odlazak u Rim, gde je "vučica" slavila sa 2:1 i izborila častan opraštaj.

Viljareal je sprečio apsolutnu dominaciju engleskih timova u Evro takmičenjima. Tačnije u finalu Lige šampiona igraju Siti i Čelsi, a malo je nedostajalo d ase slično desi i u Ligi Evrope. Ipak, isprečio se Viljareal koji je nadigrao Arsenal. U Španiji je bilo 2:1, a u Londonu 0:0.

Sledi duel za finale dva tima koja su se dosada u evropskim takmičenjima sastajala četiri puta, zanimljivo, svaki meč je završen istim rezultatom - 0:0.

Junajted je jednom uspeo da osvoji Ligu Evrope, kada ga je sa klupe predvodio Žoze Murinjo. Viljareal iako nije uspeo da se domogne do trofeja, smatra da ima talisman za to - trenera Emerija.

Naime, Emeri je tri puta stigao do trofeja u Ligi Evrope kada je sa klupe predvodio Sevilju. Takođe do finala je došao i na klupi Arsenala, a sada je upravo njih izbacio u polufinalu. Tako da je Viljreal treća ekipa sa kojom je stigao do finala. Da li i do trofeja saznaćemo večeras.

Finale će se igrati pred 9.500 gledalaca. Susret počinje u 21.00. Prenos je na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti (samo za gledaoce iz Srbije). Tok meča pratite na našem portalu.  

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво