Читај ми!

Pavkovu i Kataiju uručeni dresovi sa brojem 100

Aleksandru Kataiju i Milanu Pavkovu je na utakmici Crvene zvezde i Metalca, u okviru poslednjeg kola Superlige Srbije, uručen dres sa brojem 100 koji simboliše broj odigranih u takmica u crveno-belom dresu.

Aleksandar Katai je svoju jubilarnu utakmicu odigrao u prošlom kolu protiv OFK Bačke u ubedljivoj pobedi od 5:0. Uprskos povredama koje je krilni napadač imao tokom sezone, uspeo je da zabeleži svoj nastup 100 nastup.

Koliko je Katai značajan u igri tima Dejana Stankovića, pokazuju statistički podaci koje je zabeležio igrajući u oba mandata za Crvenu zvezdu. U sezoni 2015/16. fudbaler rođen u Srbobranu je postigao 31 gol uz 15 asistencija na 68 nastupa. U aktuelnoj sezoni Zvezdina "desetka" je ukupno postigla 18 golova u svim takmičenjima, ali uz to zabeležila i sedam asistencija.

Milan Pavkov je 100. nastup zabeležio u ubedljivom trijumfu crveno-belih na meču protiv Zlatibora u okviru 36. kola domaćeg šampionata. Upravo na svom jubileju je visoki napadač postigao gol i na taj način još više ulepšao ovu utakmicu koju će zasigurno dugo pamtiti.

Zvezdina "duga devetka" je zatresla mrežu rivala ukupno 15 puta tokom ove sezone. U 13 navrata je Pavkov rutinski matirao golmane "superligaša", dok je jedan pogodak postigao u Ligi Evrope u meču šesnaestinefinala protiv Milana.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво