Читај ми!

Lids nadigrao Sautempton, Junajted i Fulam podelili bodove

Fudbaleri Lidsa nadigrali su Sautempton sa 2:0 na gostovanju, a Fulam je uspeo da odigra nerešeno 1:1 u prvim utakmicama 37. kola Premijer lige. U vrlo ravnopravnom, svojedrsnom derbiju sredine tabele, Lids je uspeo da dođe do ubedljive pobede u samom finišu meča.

Tim Lisda je dobro ušao u meč na gostovanju pa se ravnopravan duel odvijao sve do pred sam kraj meča sa naizmeničnim šansama na obe strane.

A onda je u 73. minutu Patrik Bamford gostima doneo prednost, posle dobrog centaruta Rodriga, sjajnim šutom sa ivice šesnaesterca smestivši loptu u ugao gola Sautemptona.

Do kraja meča domaćini su imali nekoliko šansi i nisu uspevali da ih realizuju, a onda je u petom minutu sudijske nadoknade Tajler Roberts sličnim šutom postigao 2:0 za konačnu pobedu.

Drugoplasirani Mančester junajted nije uspeo da na svom terenu savlada Fulam sa začelja tabele iako su poveli već u 15. minutu meča pogotkom Edisona Kavanija.

Gosti se nisu predavali i uspevaju da dođu do izjednačenja u 75. minutu golom Džoa Brajana koji posle odličnog centaršuta udarcem glavom gopru smešta u mrežu domaćina za izjednačenje 1:1 koje su uspeli da sačuvaju do kraja meča i podele bodova.

Zanimljivo je da je sudija na meču oba gola priznao tek posle provere var tehnoligijom ubog sumnje da su postignuti u toku pasivnih ofsajda.

Premijer liga, 37. kolo:

Utorak:

Mančester junajted - Fulam 1:1
Sautempton - Lids 0:2
Brajton - Mančester siti
Čelsi - Lester

Sreda:

Everton - Vulvs
Njukasl - Šefild
Totenhem - Aston Vila
Kristal Palas - Arsenal
Barnli - Liverpul
VBA - Vest Hem

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво