Читај ми!

Rumenige: Superliga neće rešiti finansijske probleme klubova

Ne verujem da će osnivanje Superlige na bilo koji način rešiti finansijske probleme evropskih klubova koji su nastali zbog pandemije koronavirusa, izjavio je izvršni direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige.

"Upravo suprotno, verujem da svi klubovi u Evropi treba solidarno da rade na tome da se troškovi, a posebno troškovi na ime plata igrača i provizije agenata, dovedu u ravan sa zaradama kako bi evropski fudbal bio racionalniji", istakao je Rumenige za klupski sajt.

Bajern nije među grupom klubova koji su formirali Superligu, a Rumenige ističe da bavarski klub podržava najavljene reforme Lige šampiona od strane Evropske fudbalske unije, koje su ostale u senci posle objave o formiranju novog takmičenja.

"Uvereni smo da trenutna struktura u svetu fudbala garantuje sigurne osnove. Bajern pozdravlja najavljene reforme Lige šampiona jer veruje da je to pravi korak ka daljem razvoju evropskog fudbala. Izmenjena grupna faza doprineće većim uzbuđenjima i emotivnom iskustvu koje donosi ovo takmičenje", zaključio je Rumenige.

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара