Terzić: Italijanima poručujem da ne pokušavaju, Stanković dobija dugoročni ugovor

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, istakao je da klub nema nameru da se odrekne trenera Dejana Stankovića i da će mu ponuditi dugoročni ugovor. Terzić je posle pobede crveno-belih u 164. "večitom derbiju" sa 1:0 reagovao na pisanja pojedinih medija da se italijanska Sampdorija interesuje za stratega Zvezde.

Terzić je istakao da su svi u klubu prezadovoljni radom Stankovića koji je, posle sjajnih igara u Evropi, dominaciju na domaćoj sceni potvrdio trijumfom u "večitom derbiju".

"U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku", istakao je Terzić.

On je dodao da Zvezda planira da ponudi treneru dugoročni ugovor.

"Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga. Nadamo se da će još dugo predvoditi našu Zvezdu i osvojiti još mnogo trofeja, a nema sumnje da će Deki jednog dana predvoditi najveće evropske klubove", zaključio je Terzić.

Zvezda sada ima 12 bodova više od Partizana i gotovo izvesno će osvojiti četvrtu uzastopnu titulu u Linglong Superligi Srbije.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво