Читај ми!

Ni Kejn, ni Holand – Siti zbog krize neće dovoditi napadača na leto

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da njegov klub neće dovoditi napadača u letnjem prelaznom roku, zbog ekonomske krize izazvane pandemijom koronavirusa.

Mančester siti je poslednju deceniju i po jedan od najbogatijih klubova u Evropi, ali izgleda da je pandemija koronavirusa ostavila posledice i na transfer politiku "građana".

"Verovatno nećemo dovoditi napadača na leto. Imamo dovoljno igrača u prvom timu, kao i nekoliko interesantnih mladića u akademiji", rekao je menadžer Pep Gvardiola na konferenciji za novinare pred derbi meč 30. kola Premijer lige protiv Lestera.

Siti je nedavno najavio da neće biti produžen ugovor sa Serhiom Aguerom, legendom kluba, pa je jedini pravi napadač u timu Brazilac Gabrijel Žezus.

Pojedini mediji već počeli da spekulišu ko bi mogao da bude novo pojačanje "građana". Prvi favorit medija je golgeter Totenhema Hari Kejn, dok se Siti dovodio u vezu i sa Erlingom Holandom, koji gotovo sigurno napušta Dortmund ovog leta.

"Sa cenama o kojima se priča, nećemo kupiti nijednog igrača. Nemoguće je, ne možemo sebi to da priuštimo. To se neće dogoditi. Svi klubovi se muče finansijski ove godine, mi nismo izuzetak", rekao je španski stručnjak.

Siti je blizu osvajanja titule ove sezone, pošto ima velikih 14 bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala, ekipu Mančester junajteda.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво