Читај ми!

Počeli razgovori o Holandovoj budućnosti, Rajola u Barseloni i Madridu

Menadžer Mino Rajola boravio je u Barseloni, gde je razgovarao sa Žoanom Laportom o potencijalnom transferu Erlinga Holanda u ekipu katalonskog giganta. Nakon Basrelone, Rajola i svita se upućuju za Madrid.

U društvu čuvenog menadžera bio je i Erlingov otac, Alfi Holand, a razgovori su protekli u prijateljskom tonu, objavio je dobro obavešteni novinar Fabricio Romano.

Naravno, ništa još nije dogovoreno, ali novi predsednik Laporta predstavio je projekat u kojem bi mladi Norvežanin bio okosnica oko kojeg bi se gradila neka nova Barsa.

Rajoilu očekuje razgovor i sa ostalim evropskim velikanima, koji stoje u redu da angažuju norveško čudo od deteta, ali, kako stvari sada stoje, među tim klubovima nije minhenski Bajern.

Nakon Barselone, Rajola i pregovaračka ekipa uputila se za Madrid, a očekuje se sastanak i sa Junajtedom, Sitijem, Čelsijem i PSŽ-om.

Rajola je ove sedmice razgovarao i sa čelnicima Borusija, koja još nije odredila visinu obeštećenja za Holanda ovog leta, s obzirom da otkupna klauzula počinje da važi od 2022. godine.

Holand se smatra jednim od najtalentovanijih mladih napadača na svetu, uz Kilijana Mbapea, a predviđa mu se svetla budućnost.

Svoj talenat i fudbalsko umeće Norvežanin je pokazao nastupajući za austrijski Salcburg (16 utakmica - 17 golova) i nemačku Borusiju (36 utakmica - 34 pogotka), koja će teško moći da odoli naletima velikih evropskih klubova.

Holand u julu puni 21 godinu.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво