Читај ми!

Siti overava četvrtfinale protiv Menhengladbaha, Real sa golom prednosti protiv Atalante

Fudbaleri Mančester sitija igraju protiv Borusije iz Menhengladbaha, a Real protiv Atalante u revanš mečevima osminefinala Lige šampiona. Dueli počinju u 21.00. Tok mečeva pratite na našem portalu.

Ekipa Pepa Gvardiole sa prednošću od 2:0 ulazi u revanš meč protiv Menhengadbaha. Dva gola prednosti iz meča koji je odigran u nemačkoj Sitiju donosi mirnoću i priliku da lako overi dalji plasman.

Tim iz Mančestera u duel ulazi kao apsolutni favorit, a sobzirom na odličnu formu i niz pobeda u Ligi šampiona, sve osim lagane pobede Sitija bilo bi pravo iznenađenje. Od poslednjih deset mečeva ima učinak od devet pobeda i jedan poraz, od gradskog rivala Junajteda (2:0).

S druge stane Menhenhladbah dugo nije osetio slast pobede i nalazi se u velikom padu forme. Poslednji put savladali su početkom februara Štutgart u Bundesligi, od tada sedam poraza i samo jedan nerešeni rezultat.

Real je u Italiji stigao do gola prednosti protiv Atalante (1:0), tako da u duel ulaze kao favoriti. Atalanta mora da postigne bar jedan gol u Madridu, a sa druge strane da sačuva svoju mrežu kako bi izborila produžetke.

Napadačka igra Atalante otvoriće domaćinu prostor za bržu igru i kontranapade. Tim iz Madrida je u solidnoj formi, poslednji put je poražen još 30. januara od Levantea (2:1).

Atalanta ima svoje adute i pokušaće da iznenadi favorizovanog protivnika na njegovom stadionu. Pred njima je teška misija, ali brzi gol u mreži domaćina, odmah bi preokrenuo stanje na terenu. Ostaje da se vidi koja će ekipa uspeti da stigne do cilja.

Oba duela počinju u 21.00. Tok mečeva pratite na našem portalu.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво