Читај ми!

Španci prenose: Real želi SMS-a i Vlahovića

Španski list Don Balon prenosi infromacije da je Real Madrid zainteresovan za usluge srpskih igrača Sergeja Milinkovića Savića i Dušana Vlahovića i da će pokušati da ih dovede na leto.

Don Balon se često bavi spekulacijama u španskom fudbalu, a u najnovijim navodi da je "kraljevski klub" veoma zainteresovan da svoje redove pojača sa dvojicom srpskih fudbalera.

Poznato je da je velika smena generacija neophodna u Realu, pošto je prosek godina ekipe veći od proseka ostatka lige, a najbolji igrači polako, ali sigurno, zalaze u pozne igračke godine.

Španski list navodi da bi Sergej Milinković Savić bio direktna zamena i naslednik Luke Modrića, a da bi Laciju bilo isplaćeno 70 miliona evra.

"SMS" je i proteklih godina bio na radaru najvećih evropskih ekipa, ali do transfera za sada nije došlo.

Lacio je uspeo da nagovori Sergeja da produži ugovor i tako ga zadrži bar na još koju sezonu, ali stiče se utisak da bi srpski vezista mogao da promeni sredinu ovog leta.

Još jedan srpski fudbaler koji se nalazi na radaru Florentina Pereza i Zinedina Zidana je Dušan Vlahović.

Real dosta muka u kadrovskom smislu ima na poziciji napadača, jer pored Benzeme, nisu uspeli da oforme još jednog kvalitetnog golgetera.

Luka Jović je poslat na pozajmicu u Ajntraht, gde sve ređe dobija pravu šansu i njegova budućnost u "kraljevskom klubu" je upitna.

Druga opcija, Marijano Dijaz, ili je često povređen, ili ne ispunjava očekivanja francuskog stručnjaka na klupi Reala.

Don Balon navodi da će Jović i Marijano najverovatnije napustiti Real, a da je pažnju jednog od najvećih klubova na svetu privukao Dušan VlahoviĆ.

Nekadašnji napadač Partizana ove sezone igra sjajno za Fjorentinu, za koju je postigao 12 golova, od čega tri u poslednjem meču, te da sa samo 21 godinom, predstavlja Realovo investiranje u budućnost. 

Pored Reala, veliko interesovanje za Vlahovića pokazali su i Milan i Roma... 

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво