Čitaj mi!

Gaćinović: Na Banovo brdo idemo puni samopouzdanja

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Vladimir Gaćinović izjavio je da njegov tim sa velikim samopouzdanjem dolazi u Beograd na meč protiv Čukaričkog u 27. kolu Superlige. Duel je na programu u subotu od 16.00 na Banovom brdu.

"Na Banovo brdo idemo puni samopouzdanja, a vrlo dobro znamo da je pred nama jedno od najtežih gostovanja u ligi. Čukarički je u odličnoj formi, veoma je kvalitetan tim, a posebno dobro igra na domaćem terenu. Oni su brzi, agresivni i čeka nas teška bitka na sredini terena."

 

"Da bi na kraju napustili Beograd uzdignute glave moraće svi naši igraču da budu na svom maksimumu", rekao je Gaćinović na konferenciji za medije pred meč.

Nišlije na meču neće moći da računaju na povređene Filipa Markovića, Dušana Pantelića i Ognjena Đuričina, a šef stručnog štaba Radničkog veruje da će njegov tim potvrditi da ide uzlaznom linijom.

"Lično nisam imao uspeha na Banovom brdu kao trener Spartaka, ali zato Radnički ima veoma dobru tradiciju na tom stadionu i verujem da će se ta tradicija i nastaviti", završio je Gaćinović.